Общо 9 души вече са арестувани като участници в между две враждуващи

...
Общо 9 души вече са арестувани като участници в между две враждуващи
Коментари Харесай

Арестуваха издирваните участници в масовия бой в Пловдив

Общо 9 души към този момент са арестувани като участници в между две враждуващи ромски семейства на бул. " Васил Левски " в Пловдив в събота. Те са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, заяви БНР.

Към 18 часа през днешния ден Р айонната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвинявания поради случая на седем от тях за безчинство с особена смелост. Един от арестуваните е притеглен кън наказателна отговорност и за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди.

След мелето в спешен медицински кабинет е признат един мъж с рана на главата. Той показал, че е раната получил при всеобщо сборичкване в района преди надлеза на Карловско шосе.
 Общо 9 са участниците в всеобщия пердах в Пловдив, 5 се търсят
Общо 9 са участниците в всеобщия пердах в Пловдив, 5 се търсят

Част от побойниците са престъпно проявени

От в началото събраните данни в хода на разследването излиза наяве, че у частниците в сбиването се познават и враждуват от края на предходната година . По-рано денем те се срещнали инцидентно по време на рандеву с лишени от независимост в Пловдивския затвор и се сбили, поради което се наложила интервенция на надзирателите и чиновници на реда.

При пореднатото си засичане на бул. " Васил Левски " обаче двете враждуващи групи пристъпили към разрешаване спора с пердах. Установена е самоличността на деветимата основатели на сбиването. Първо са арестувани четирима от тях, а този следобяд - и останалите 5 души.

Част от арестуваните имат и предходни престъпни прояви и са осъждани . Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под надзора на Районната прокуратура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР